Головна » 2018 » Листопад » 15 » 18 листопада відкривається полювання на зайця-русака
14:11
18 листопада відкривається полювання на зайця-русака

18 листопада у мисливських угіддях Кіровоградщини відкривається сезон полювання на зайця-русака, триватиме він до 20 січня 2019 року включно. Проводити полювання на зайця дозволено щонеділі. За день можна вполювати одну особину хутрового звіра.

Починаючи з 18 листопада у мисливських угіддях області буде дозволено полювання одночасно на три види мисливських тварин: пернату дичину, парнокопитних та хутрового звіра. Суттєво збільшиться навантаження на мисливські угіддя за рахунок росту числа осіб, які виходитимуть за здобиччю. Тому під час полювання необхідно дбати про безпеку життя й дотримуватися встановлених правил поводження з вогнепальною мисливською зброєю.

Обласне управління лісового та мисливського господарства нагадує мисливцям про те, що мисливцям на полюванні необхідно мати при собі перелік документів: відстрілочну картку або ліцензію, посвідчення мисливця, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушення правил полювання, дозвіл на зброю, а також паспорт на собак мисливських порід у разі їх використання.

 

За матеріалами

прес-служби Кіровоградського ОУЛМГ

http://lis-kr.gov.ua/

Переглядів: 344 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: