Головна » 2018 » Вересень » 20 » 27 років – незмінний бухгалтер лісництва
09:24
27 років – незмінний бухгалтер лісництва

18 вересня 2018 року на життєвий поріг ветерана лісової галузі Кіровоградщини Ольги Лаврентіївни Застеби завітав 70 - річний Ювілей.

27 років пропрацювала вона незмінним бухгалтером Новгородківської виробничої дільниці ( лісництва) Компаніївського лісгоспу.

Колеги знають її як високопрофесійного спеціаліста, добросовісну, працелюбну, дисципліновану, віддану лісовій справі – життєрадісну жінку.

За багаторічну сумлінну працю в лісовому господарстві галузі Ольга Застеба неодноразово нагороджувалась галузевими нагородами різних рівнів.

Сьогодні лісова пенсіонерка продовжує вести активний спосіб життя. ЇЇ професійний бухгалтерський досвід став у пригоді і родині – допомагає сину вести власний бізнес. Вільний час присвячує спілкуванню з трьома улюбленими внуками.

В ювілейний День народження Ольга Лаврентіївна радо зустрічала колег-лісівників, з якими працювала багато років. Вітали ветерана ювіляра від імені колективу ДП «Компаніївський лісгосп» директор підприємства Олександр Слюсаренко та голова профкому Ірина Артем’єва. Вони подякували Ользі Лаврентіївні за багаторічну результативну і віддану працю на користь степових лісів рідного краю і передали щиросердні, сповнені людської шани і поваги привітання з нагоди Ювілею від колективу працівників лісгоспу.

Шановна Ольго Лаврентіївно! Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а родина дарує щоденну радість і турботу.

Хай ваше життя буде наповнене приємними спогадами про трудові лісові будні, душевним спокоєм та радістю і гордістю за дітей і внуків.

А в майбутньому на Вас хай чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років.

 

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 397 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: