Головна » 2018 » Травень » 1 » Бережне ставлення – єдина плата за відпочинок у лісі!
17:09
Бережне ставлення – єдина плата за відпочинок у лісі!

Весна радує відмінною погодою і заманює провести вихідні на природі.  Під час травневих свят одним із найпопулярніших місць відпочинку для населення стає ліс. Час, проведений у лісі, – це затишок і спокій, миті без турбот і міської суєти. Сама  природа  дарує людині  незрівнянне ні з чимвідновлення.

Без сумніву, ліси Кіровоградщини, як завжди на травневі свята,   наповняться ароматами відпочинку.

Напередодні травневих свят лісова охорона Компаніївського лісгоспу  

звертається до громадян із проханням бути у лісібажаним гостем і не забувати прості правила поведінки, безпечно поводитися з вогнем не забувати про відповідальність за порушеннялісового законодавства.

Залишається актуальною проблема засмічення довкілля. На свята, після масових походів,  лісові масиви просто потопають від сміття.

Заберіть із  собою та викиньте на смітник, після відпочинку, використані пластикові пляшки, пакети, консервні банки, скляний посуд, папір. Хай на місці вашого відпочинку буде чисто – завтра сюди прийдуть інші.

 Нагадуємо, за засмічення державного лісового фонду передбачена адміністративна відповідальність.

Відвідувачі лісу мають пам’ятати про те, щовони у лісі – лише гості і лісовий комфорт для них є безкоштовним. Єдина  плата, яку кожен відвідувач мусить і навіть зобов’язаний віддати, – бережне ставлення до лісу. Відпочивайте в лісі з користю собі й без шкоди природі!

Володимир Вовк,

Головний лісничий ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

Переглядів: 383 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: