Головна » 2018 » Липень » 31 » Без вагань змінював мирного «залізного коня» на бойового
09:14
Без вагань змінював мирного «залізного коня» на бойового

Юрій Вікторович Муль народився 31.07.1969р. в смт. Компаніївка. 1987 році закінчив Олександрійське ПТУ № 31, де отримав кваліфікацію механізатора лісомеліоративних робіт. Професійну прописку у Компаніївському лісництві знайшов у 1998 році.

Як трактористу широкого лісового профілю, йому доводиться виконувати різні роботи – готувати грунт під майбутні ліси, саджати нові молоді ліси, проводити механізовані догляди за ними, створювати мінералізовані смуги для захисту лісів від пожеж. Юрій Вікторович добросовісний працівник, справжній майстер своєї справи. Роботою в лісовому господарстві чоловік задоволений, а його ставленням до обов’язків задоволений колектив. Сумлінний, працелюбний, безвідмовний – так характеризують бойового тракториста лісівники. Його невтомність, любов і дбайливе ставлення до техніки завжди ставлять у приклад молодим механізаторам. За чесне служіння лісовій справі Юрій Вікторович має багато галузевих нагород різних рівнів.

Юрій Муль є учасником бойових дій, в 2015 – 2016рр. він брав участь в антитерористичній операції. Коли країна сказала «Треба», – без вагань і ухилянь змінив мирного «залізного коня» на бойового. Командир взводу, прапорщик Юрій Муль за мужність та героїзм виявлені під час захисту незалежності і територіальної цілісності держави має і бойові нагороди.

Перебуваючи певний час на службі у Херсонській області, Юрій Вікторович згадував, як у складі команди Компаніївського лісгоспу у 2008 році брав участь у рятівній акції – гасив масштабну лісову пожежу на Херсонщині. Радів, що на колишньому згарищі відновлюється новий ліс. Скрізь, де перебував патріот країни і лісової галузі під час військової служби, він порівнював стан лісів і підходи до господарювання – на Кіровоградщині і у східних областях. Його серце завжди бентежить варварське ставлення людей до природи, їхня байдужість до усього живого на землі.

Сьогодні у Юрія Вікторовича Муля – День народження.

Колеги-лісівники Компаніївського лісгоспу щиро вітають його з особистим святом! Зичимо йому міцного здоров’я, добра, радості і довголіття! Миру і злагоди в родині і в Україні! Нехай Ваше серце, шановний імениннику, завжди буде зігріте шаною колег, теплом рідних і близьких людей!

 

 

Ірина Артем’єва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 349 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: