Головна » 2018 » Липень » 16 » Бухгалтер має бути в курсі всього і завжди!
10:25
Бухгалтер має бути в курсі всього і завжди!

16 липня в Україні відзначається професійне свято –День бухгалтера.

Дата святкування вибрана на честь дня прийняття Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» (16 липня 1999 року)

Бухгалтерія в лісгоспі – це свого роду серце підприємства, адже вся інформація яка надходить на підприємство, обробляється в бухгалтерії. В кінці кожного місяця підводяться підсумки діяльності лісгоспу. В залежності фінансового результату приймаються управлінські рішення як підприємству вести свою господарську діяльність в подальшому. То ж бухгалтер має бути в курсі всього і завжди!

Робота бухгалтера маю свою специфіку – вона жорстко зав'язана на датах. Бухгалтер не може вибачитися в податковій і здати звіти після лікарняного. Їм потрібно в будь-якому стані і настрої робити все, щоб підприємство не штрафували податківці та інші фіскальні органи.

В ДП «Компаніївський лісгосп» всю інформацію, яка надходить на підприємство обробляють три бухгалтери лісництв Компаніївського – Надія Єденюк, Кіровоградського – Катерина Староселець, Новгородківського – Наталія Дем’яненко на чолі з головним бухгалтером лісгоспу Іриною Артем’євою та її заступником Олександром Кравченком.

Ми пишаємось нашими невтомними бухгалтерами, адже саме вони забезпечують чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів та подальший розвиток економіки лісгоспу. Всі вони душею люблять ліс, хоча бачать його, переважно, у цифрах і звітах. Щира вдячність всім їм за щоденну сумлінну працю та вірність професійному обов’язку.

Не забувають у колективі і про наших славних ветеранів цієї професії. Тож в цей день щира подяка за багаторічну сумлінну працю колишнім головним бухгалтерам, людям, які так багато зробили для рідного підприємства, стояли у його витоків і понині вболіває за виробництво – Катерині Плащевській, Катерині Жук, Тетяні Касян.

Від імені колег – лісівників Компаніївського лісового господарства щиро вітаю з професійним святом, Днем бухгалтера, усіх бухгалтерів лісової галузі Кіровоградщини!

Бажаю Вам, шановні лісові бухгалтери, зведення балансів не лише на папері, а й балансів між особистим життям і роботою, щоб Ви усе встигали і на все вистачало Вам сил та наснаги. Нехай у Вашому житті буде менше стресів, перевірок та хвилювань, а більше радощів, приємних подій і незабутніх вражень. Міцного здоров’я вам, сімейного благополуччя, життєвого оптимізму! І звичайно ж, щоб робота приносила, як моральне, так і фінансове задоволення!

Олександр Слюсаренко,

директор ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 393 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: