Головна » 2018 » Травень » 27 » Бути майстром лісу — велика відповідальність
21:59
Бути майстром лісу — велика відповідальність

Табачинський Петро Миронович – народився 27.05.1959 в с. Клинці Кіровоградського району. Любов до природи і бажання працювати на її благо привели його у 2000 році до лісової галузі. Так уже 18-й рік працює Петро Миронович майстром лісу Новгородківського лісництва ДП «Компаніївський лісгосп».

Майстер лісу - основна ланка лісової охорони, відповідальна і небезпечна професія. За Петром Табачинським закріплено лісовий обхід №1 площею 527 га в Клинцівському лісовому урочищі, де він є господарем, керівником робіт, які проводяться в обході і охоронцем насаджень від пожеж, самовільних рубок, засмічення. Майстер лісу Табачинський забезпечує належний контроль за посадкою лісу, проведенням робіт по догляду за лісовими культурами, заготівлею деревини і робить все, що потрібно для захисту і збереження лісових масивів степового краю.

За долю лісу в Петра Мироновича болить душа, він завжди з великою відповідальністю приходить на допомогу своєму зеленому другу. Для вирішення лісових проблем часто використовує навіть власний трактор. Переживає за кожен випадок виявленого порушення лісового законодавства. Проводить належну профілактичну роботу з населенням з метою збереження лісових масивів.

Петро Миронович має невичерпну життєву енергію, доброзичливий, працелюбний – справжній господар, все в нього вдається і вирішується. По характеру товариський, небайдужий і відповідальний. За довголітню працю на службі лісу має відзнаки Компаніївського лісгоспу.

Колеги-лісівники, вітаючи Петра Мироновича, в День Святої Трійці, з його особистим святом – Днем народження, бажають йому ще довгих років плідної роботи при доброму здоров’ї, молодечого завзяття, миру і благополуччя.

Ірина Артем’єва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

 

 

 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 407 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: