Головна » 2018 » Грудень » 26 » Добрі справи лісівників
15:37
Добрі справи лісівників

Від дня Святого Миколая і до 1 січня лісогосподарські підприємства Кіровоградщини традиційно проводять передноворічні ялинкові ярмарки в обласному центрі. В останні роки з’явилась у лісівників ще одна добра традиція. Кожне підприємство, в день проведення ярмарки за встановленим графіком, дарує прикрашену лісову красуню дітям з особливими потребами. Адресатів лісівники обирають за рекомендаціями обласного управління лісового та мисливського господарства.

Так цьогоріч компаніївські лісівники 21 грудня відвідали родину Майбородів. Прийшли вони до Андрійка – дитини з особливими потребами, не з пустими руками, а принесли з собою гарну новорічну сосенку, яку прикрасили своїми виробами учні шкільного лісництва «Зелена Планета» Компаніївської ЗОШ та корзину із солодощами.

Костюмовані герої – Святий Миколай і його помічниця Снігуронька, спілкуючись з хлопчиком, в затишній родинній оселі створили для нього приємні хвилини радості новорічного свята.

Андрійко - дитина із особливою, Богом даною долею. Працівники Компаніївського лісового господарства побажали аби Господь оберігав його від усякого зла, а доля була щедрою на добро і любов оточуючих людей.

 

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

Переглядів: 333 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: