Головна » 2018 » Липень » 5 » Голова Товариства лісівників України Юрій Марчук запропонував скликати з’їзд лісівників України
11:00
Голова Товариства лісівників України Юрій Марчук запропонував скликати з’їзд лісівників України

3 липня 2018 року відбулася нарада з головами та вченими-секретарями обласних рад Товариства лісівників України.

На сьогодні лісівнича галузь має немало проблем: кілька років не призначається голова Агентства, невідома подальша стратегія розвитку, відсутність фінансування поставило південні і східні регіони на межі виживання, через зміни клімату і засилля шкідників масово всихають не лише смерекові ліси у Карпатах, а й хвойні лісові масиви на Поліссі…. Про ці проблеми має знати громадськість, про це і йшлося на нараді з головами та вченими-секретарями обласних рад Товариства лісівників України.
Заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар, який приїхав, щоб зустрітися з головами та вченими секретарями ТЛУ, сказав, що у ЗМІ останнім часом дуже багато матеріалів, про те що лісівники масово рубають ліс і мало хто говорить про новостворені ліси. Про те, що жодна вирубана ділянка лісу не залишається не залісненою, про роботу служби охорони і захисту лісу, про звичайну буденну роботу зі створення нових лісових масивів майже немає матеріалів у ЗМІ. «Всі пишуть про ліс-кругляк і мало хто згадує, як лісівники на Херсонщині гасили лісову пожежу. Тому дуже важливо доносити до людей правдиву, не викривлену різними політичними силами інформацію про роботу лісівників», - наголосив заступник голови ДАЛРУ В. Бондар.
Про реалізацію стратегічних цілей діяльності Товариства лісівників України говорив голова Товариства Юрій Марчук. Він запропонував у вересні цього року скликати з’їзд лісівників України.

Перший заступник Голови ТЛУ Віктор Корнієнко доповів про виконання завдань орієнтовного плану діяльності Товариства у 1-му півріччі 2018 року, заступник голови ТЛУ Алла Святецька розповіла про запровадження відзнак Товариства.

 

https://tlu.kiev.ua/novini-zakhodi/novina/article/golova-tovaristva-lisivnikiv-ukrajini-jurii-marchuk-zaproponuvav-sklikati-zjizd-lisivnikiv-ukrajini.html

Переглядів: 362 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: