Головна » 2018 » Листопад » 7 » Головні спеціалісти та лісничі Компаніївського лісгоспу взяли участь у роботі колегії облуправління
16:23
Головні спеціалісти та лісничі Компаніївського лісгоспу взяли участь у роботі колегії облуправління

На засіданні колегії обласного управління лісового та мисливського господарства під головуванням начальника управління Наталії Ревенко підбито підсумки господарсько-фінансової діяльності лісогосподарських підприємств Кіровоградщини за дев’ять місяців року.

У трудовому суперництві перше місце зайняв колектив Оникіївського лісгоспу, на другому - Чорноліський лісгосп, на третьому - Олександрівський лісгосп. Стимулюючий приз до перемоги у наступному періоді – символічну черепаху отримав Долинський лісгосп.

ДП «Компаніївський лісгосп» у суперництві зайняв восьме місце.

На завершенні засідання керівник лісової галузі області Наталія Ревенко ознайомила учасників зібрання з результатами роботи виїзної колегії Держлісагентства, яка проходила на базі Чернігівського ОУЛМГ та звернула увагу на необхідність своєчасної підготовки працівників державних лісогосподарських підприємств до чергового етапу електронного декларування.

Детальніше :

http://lis-kr.gov.ua/news/view/item/6.11.2018-v-oulmg-pidbili-pidsumki-gospodarsko-finansovoi-diyalnosti-za-dev-yat-misyaciv

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 348 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: