Головна » 2018 » Травень » 18 » Якість лісокультурних об’єктів 2018 перевірили
11:09
Якість лісокультурних об’єктів 2018 перевірили

В ДП «Компаніївський лісгосп» завершено роботи по технічному прийманню лісокультурних обєктів весни 2018 року. Фахівці лісгоспу провели натурний огляд кожної лісової площі, де створювались лісові культури і проводилось доповнення минулорічних посадок та перевірили якість лісопосадок, їх відповідність проектним технологіям створення лісових культур.

 

За підсумками технічного приймання лісокультурних об’єктів, під час весняної лісокультурної кампанії Компаніївським лісгоспом створено 32,7 га лісових насаджень, у т. ч. 30,8 га захисних лісових насаджень і 1,9га лісових культур на зрубах. Під природне поновлення залишено площу 15,6 га.

Згідно техприймання лісових культур мають 100 % добрий стан.

Під час весняної лісопосадкової кампанії створено 3,0 га плантацій новорічних ялинок. Стан плантацій та шкілок дуже добрий 33 % та добрий 76%.

Щоб забезпечити потреби наступного року у власному садивному матеріалі, у лісорозсаднику висіяно лісового насіння на площі 0,74 га.

Сьогодні в усіх лісництвах лісгоспу ведуться наступні етапи лісовирощування - догляди за створеними лісовими культурами, платаціями і посівами в лісорозсадниках.

О.Артеменко, інженер лісового господарства

 

 

Переглядів: 365 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: