Головна » 2018 » Травень » 22 » Його життєвий шлях пов'язаний з Кіровоградським лісництвом
17:20
Його життєвий шлях пов'язаний з Кіровоградським лісництвом

Життєвий шлях Романа Кузьмінчука уже понад 20 років пов'язаний з лісом і роботою у Кіровоградському лісництві ДП «Компаніївський лісгосп».

Було все за ці роки у його професійній діяльності - і радість трудових звершень, коли все вдавалось і переходив на вищу посаду, і гіркота негараздів, коли доводилось повертатись на нижчу… Останні 8 років Роман Володимирович працює на посаді старшого майстра Кіровоградського лісництва. Займається нелегкою, але дуже важливою справою збереження лісів. У його підпорядкування 10 лісових обходів, а в його посадових обовязках - контроль за ефективною роботою 10 майстрів лісу.

За час роботи в лісництві Роману Кузьмінчуку довелось не тільки охороняти, а й власними руками примножувати лісові масиви Кіровоградщини. Він не цурається ніякої роботи, а у період лісокультурних кампаній його завжди можна побачити за роботою на лісопосадковій машині.

В щоденній праці старший майстер лісу контролює стан лісового фонду на ввірених територіях, виконує поставлені завдання по охороні лісу від пожеж та самовільних рубок.

За особистий свій внесок у лісівничу справу регіону Роман Кузьмінчук має Почесний знак «За бездоганну службу в державій лісовій охороні», Подяки ДП «Компаніївський лісгосп» та Кіровоградського ОУЛМГ.

Праця в лісі часто вимагає понаднормових затримок на роботі та дружина і доньки не нарікають, бо розуміють специфіку лісівничої професії. Сімя Кузьмінчуків проживає на території лісництва, то ж і життя лісу і праця лісівників все на виду…

Сьогодні, вітаючи Романа Володимировича з Днем народження, колеги – лісівники бажають йому здоровя міцного щастя людського і плідних успіхів у роботі на користь лісу. Хай доля збагачує життєвою мудрістю, натхненням та радістю сьогодення.

Ірина Артемєва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 356 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: