Головна » 2018 » Вересень » 7 » Ювілей підприємства. Ветерани. Балабушка Валерій Вікторович.
10:08
Ювілей підприємства. Ветерани. Балабушка Валерій Вікторович.

Валерій Вікторович Балабушка народився 7 вересня 1953 року у лісовому краї – на Сумщині…Краса лісів батьківського краю полонила душу юнака і лісогосподарський факультет сільгоспакадемії прийняв його у свої обійми.

Так, обравши професію лісівника, Валерій Вікторович свідомо пов’язав своє життя з лісом, а доля визначила йому професійний шлях – заліснювати степові простори Кіровоградщини. За направленням вузу приїхав він у 1976 році працювати у Компаніївську лісомеліоративну станцію і залишився тут назавжди. Працював на різних посадах: помічником начальника лісомеліоративної дільниці, начальником дільниці, головним лісничим підприємства. З 2008 по 2014 рік очолював колектив державного підприємства «Компаніївське лісове господарство».

На всіх посадах, які займав, його першочерговим і пріоритетним завданням було створення і вирощування захисних лісових насаджень і полезахисних лісових смуг для захисту кіровоградських чорноземів від ерозійних процесів. За його участю і під його керівництвом створено майже 7 тисяч гектарів захисних лісових насаджень, розкиданих зеленими оазисами по всій південній частині Кіровоградщини.

Сьогодні радують жителів Кіровоградщини плоди праці колективу Компаніївського лісгоспу – лісові урочища: Лозуватське, Тернова балка – у Компаніївському районі, Тарасівське та Інгуло-Камянське – у Новгородківському, Олексіївське – у Кіровоградському районі. У цій зеленій красі є і особистий внесок ветерана лісового господарства Валерія Балабушки.

За багаторічну сумлінну працю в лісовій галузі Валерій Балабушка має заслужені галузеві відзнаки «За бездоганну службу державній лісовій охороні» за 10, 20, і 30 років. Його також нагороджено іменним годинником Голови Державного агентства лісових ресурсів України.

Колектив ДП «Компаніївський лісгосп» щиро вітає ветерана праці, колишнього керівника підприємства Валерія Вікторовича Балабушку з 65-річчям з Дня його народження! Бажаємо йому доброго здоров’я, родинного благополуччя. Хай примножується лік його радощам і добрим справам, а життєвого оптимізму додає гордість за дітей і внуків, які продовжують батьківську лісову справу.

Ірина Артем’єва,

голова профкому

ДП «Компаніївський лісгосп»

Категорія: ЮВІЛЕЙ ПІДПРИЄМСТВА | Переглядів: 444 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: