Головна » 2018 » Травень » 16 » Компаніївський лісгосп підтримує сім`ї лісівників
10:10
Компаніївський лісгосп підтримує сім`ї лісівників

Для кожної людини сім'я є найважливішою в житті. Сім’я є основним елементом суспільства, саме з неї починається життя людини. Та саме завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава. Тож, зовсім не дивно, що існує Міжнародне свято сім'ї, яке відзначається 15 травня.

У ДП «Компаніївський лісгосп» працює 58 працівників. Життя кожного з них починалось із сім`ї. В сім`ї формувались і їх професійні погляди, які різними шляхами привели кожного з них на роботу до лісового господарства. Сьогодні майже у всіх членів нашого трудового колективу є уже своя сім`я - своя родина.

Адміністрація і профком ДП «Компаніївський лісгосп» всіляко підтримують сім`ї лісівників. Працюючим батькам надають матеріальну допомогу при народженні дитини, при призові на військову службу, на оздоровлення, на лікування, заохочують працівників матеріальними виплатами з нагоди державних і професійних свят та особистих ювілейних дат членів прфспілки. Колективним договором також передбачена і одноразова допомога при виході працівників на пенсію в розмірі, який залежить від трудового стажу на підприємстві.

В сьогоднішніх умовах діяльності ДП «Компаніївський лісгосп», коли вже третій рік поспіль держава призупинила фінансування лісових господарств степового регіону, і середньомісячна заробітна плата працівників підприємства не досягає навіть 5 тисяч гривень, важко говорити про добробут сімей наших лісівників. І допомога за умовами колективного договору для них є більш моральним стимулом, ніж матеріальним. Та все ж, нам треба виживати і працювати на користь лісової галузі задля безпечного екологічного майбутнього і кращого добробуту сімей наших дітей.

Адміністрація і профком Компаніївського лісового господарства, вітаючи колег з Міжнародним днем сім`ї, бажає кожній лісовій родині миру і радості, добра і взаєморозуміння, любові і гармонії, благополуччя і добробуту.

 

Ірина Артемєва, головний бухгалтер-

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

 

 

 

Переглядів: 394 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: