Головна » 2018 » Червень » 2 » ЛІС вона бачить переважно у цифрах…
17:15
ЛІС вона бачить переважно у цифрах…

Компаніївському лісовому господарству у 2018 році виповнилося 50 років. Понад 24 роки свого трудового життя присвятила роботі на підприємстві Ірина Вікторівна Артем’єва. Бухгалтеру за професією, доля визначила їй бачити ЛІС  переважно у цифрах… Свої професійні крила  розпочиналавипробовувати у 1994 році на посаді касира лісгоспу.Згодом  працювала бухгалтером Компаніївського лісництва, бухгалтером апарату лісгоспу, навчались професійним премудростям, терпінню і виваженості у досвідчених бухгалтерів підприємства. 

Власні зусилля та надбаний досвід  допомогли їй стати головним бухгалтером підприємства у 2014 році. Як людині високопрофесійній, дисциплінованій, відповідальній, із вагомим багажем практичних знань у лісовій бухгалтерії керівництво довірило їй фінансові справи підприємства.

Завдяки своїй високій працездатності, професіоналізму, організаторським здібностям і, звичайно, любові до своєї професії Ірина Вікторівнауспішно справляється з обов’язками головного бухгалтера і уміло управляє фінансовим життям підприємства. 

За особистий внесок у розвиток лісової галузі має нагороди від підприємства та обласного управління лісового та мисливського господарства.

Своїм  бухгалтерським талантом, організаторськими здібностями, добротою та порядністю,  невтомною і плідною працею Ірина Артем’єва  заслужила авторитет, довіру та повагу серед колег. Саме ці риси сприяли обранню її головою профкому. І цю ношу вона несе відповідально -  на совість виконує професійно-людські обов’язки по захисту інтересів працівниківуже протягом 15 років. Люди довіряють їй за поміркованість,  уміння знаходити компроміси, будуватищ взаємини з керівництвом, за щирість і людяність.

Ірина Вікторівна вірою і правдою служить лісові і людям та водночас залишається привабливою жінкою, берегинею своєї родини, зігріває любов’ю і теплом своєї  щедрої душі чоловіка Володимира та доньку Марину – студентку лісогосподарського факультету НУБіП.

2 червня Ірина Вікторівна Артем’єва святкує красиву дату свого Дня народження. Колеги лісівники щиро вітають головного бухгалтера підприємства, голову профкому з її чудовим святом! Нехай і надалі буде плідною її нелегка праця на благо лісів і розвитку Компаніївського лісгоспу.

Міцного Вам здоров’я, шановна імениннице,життєвої наснаги, жіночого щастя, злагоди та сімейного затишку.

 

Шумлять літа, мов на вітру тополі,а в тих літах і сонце і дощі.

Ми Вам бажаєм, щоб було доволі і щастя, і веселощів в душі.

Нехай здоров’я завжди добрим буде і у житті,щоб ладилося все.

За гарні справи хай шанують люди, в сім’ю хай доля затишок несе!

 

Юлія Семокоп, інспектор з кадрів 

ДП «КОМПАНІЇВСЬКИЙ ЛІСГОСП»

Переглядів: 527 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: