Головна » 2018 » Вересень » 10 » Лісівники боролися за перемогу у квесті «Збережемо ліс разом»
09:12
Лісівники боролися за перемогу у квесті «Збережемо ліс разом»

6 вересня, під шатами Чорного лісу втретє на Кіровоградщині відбувся ліс-квест. У ньому взяли участь команди дев’яти лісогосподарських підприємств і обласного управління лісового та мисливського господарства, а також в гостях у лісівників побували телевізійники – працівники UA: Суспільне мовлення. Захід було приурочено до Дня працівника лісу, тематика його стосувалась збереження лісів.

Раділи успіхам  і переживали за учасників «Лісквесту» представники лісогосподарських підприємств на чолі з очільником лісової галузі Кіровоградщини Наталією Ревенко та голови профспілкових організацій разом з головою обласної профспілки працівників лісового господарства Мариною Слюсаровою.

  

Начальник управління побажала колегам під час змагань краще пізнати один одного, зарядися позитивом й відволіктися від службових справ, щоб зі свіжими силами й гарним настроєм повернутися до роботи на благо зелених оберегів Кіровоградщини.

 

 

 

 

 

 

Домашні заготовки учасників квесту включали в себе представлення команд, символів та гасел. На місці лісівники працювали над завданнями від організаторів. Зокрема, виконували рухливі завдання, які показали спортивну вправність лісових господарів; змагалися у вирішенні інтелектуальних завдань; демонстрували нестандартне мислення та кмітливість. Усі гравці показали командний дух, спритність і витривалість.

  

 

Незважаючи на прагнення до перемоги та дружню командну гру, не всім командам пощастило дістати призових місць. Вдача найбільше супроводжувала команди Оникіївського, Чорноліського та Онуфріївського лісгоспів, які зайняли перше, друге й третє місця, відповідно. Усіх учасників нагородили відзнаками й призами.

Лісівники Кіровоградщини вкотре довели свій командний дух і вміння злагодженою працею досягати гідних результатів.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Переглядів: 373 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: