Головна » 2018 » Липень » 18 » Лісова бухгалтерія їй до душі
11:13
Лісова бухгалтерія їй до душі

Молодий спеціаліст з обліку і аудиту Катерина Староселець у 2004-2005 році працювала бухгалтером Кіровоградського лісництва.

У 2006 році їй запропонували посаду головного бухгалтера у приватному підприємстві – погодилась випробувати свій фаховий багаж знань. Потім була декретна відпустка – час присвячений синочку Петрику. Та щаслива нагода – вакантна посада бухгалтера Кіровоградського лісництва – повернула Катю на посаду, яка припала їй до душі раніше.

Так, з березня 2016 року Катерина Вікторівна Староселець працює

бухгалтером Кіровоградського лісництва ДП «Компаніївський лісгосп».

Вона сумлінно веде облік господарсько-фінансової діяльності виробничого підрозділу Компаніївського лісгоспу, забезпечує належний контроль за ощадливим використанням матеріальних, трудових та фінансових ресурсів.

І з усім цим вона справляється з легкістю. Завдяки їй в лісництві суворо дотримується фінансова дисципліна, якісно складаються і завжди вчасно здаються всі звіти. ЇЇ особистий внесок у лісогосподарське виробництво відзначений Почесною грамотою ДП «Компаніївський лісгосп».

Відповідальність та організованість – важливі якості бухгалтера Катерини Староселець. Слова приказки, що не місце прикрашає людину, а людина своє місце – це про неї. Адже, насправді, Катя – така жіночна, доброзичлива, завжди усміхнена та гарна людина.

У святковий день її народження хочеться сказати їй теплі слова подяки за сумлінну працю, побажати професійних успіхів і великого людського щастя. Завжди бути такою ж чарівною і веселою, уважною і чуйною. Нехай сім’я дарує радість і турботу, а успіх і удача будуть її нерозлучними супутниками.

 

За дорученням колективу Компаніївського лісгоспу,

Ірина Артем’єва – головний бухгалтер лісгоспу, голова профкому

Переглядів: 359 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: