Головна » 2018 » Липень » 2 » Лісова професія – від батька
08:27
Лісова професія – від батька

Хоч і мав Олег Валерійович Балабушка професію фельдшера ветеринарної медицини, та все ж ліс переманув його у свої шати.

В 1995 році Олег закінчив Компаніївський технікум ветеринарної медицини і здобув середню спеціальну освіту за фахом фельдшер ветеринарної медицини. Розпочинав шлях у професію у 1995 році фельдшером ветмедицини КСП ім. Урицького Компаніївського району.

Та пропрацювавши протягом року лікарем ветеринарної медицини, прийняв для себе рішення продовжувати справу батька-лісівника. У 2001 році Олег Балабушка закінчив Національний аграрний університет і отримав повну вищу освіту та здобув кваліфікацію інженера лісового господарства. Після закінчення вузу у 2001-2002 роках працював помічником лісничого Бірківського лісництва Олександрівського держлісгоспу. Потім життєві обставини змусили повернутись до рідної Компаніївки. З 2002 по 2008 року знову працював у сільському господарстві, а з 2009 року по теперішній час він незмінний помічник лісничого Компаніївського лісництва ДП «Компаніївський лісгосп».

Виконувати функції правої руки лісничого – справа відповідальна, не легка, вимагає високого рівня професіоналізму та самовіддачі. Із своїми посадовими обов’язками Олег Валерійович вміло справляється. Саме на його плечах сьогодні контроль за виконанням усіх лісівничих заходів у лісництві та звітність за виконану роботу. Так своєю щоденною працею помічник лісничого Балабушка примножує здобутки колективу Компаніївського лісництва.

Вдома, разом з дружиною Наталією – також лісівничкою, Олег Валерійович ростить трьох чарівних донечок. Дві старші – Вікторія і Уляна активні учениці шкільного лісництва «Зелена Планета». То ж немає сумніву в тому, що лісова професія у родині Балабушків – це спадковість на користь лісів Компаніївського лісгоспу.

В останній день червня Олег Балабушка відзначає свій День народження. Колектив ДП «Компаніївський лісгосп» щиро вітає Олега Валерійовича із його 42-м Днем народження. Зичимо йому мати міцне здоров’я, завжди бути повним сил та енергії, ініціативним та енергійним.

Хай ладиться все на роботі і в домі! Благополуччя, щастя та радостей Вам та Вашій родині!

 

Юлія Семокоп,

інспектор з кадрів

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

Переглядів: 389 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: