Головна » 2018 » Серпень » 23 » Лісова стежина власної долі
11:23
Лісова стежина власної долі

Балабушка Наталія Валентинівна народилась в м. Одеса.

У 2001 році закінчила Національний аграрний університет і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Лісове господарство» та здобула кваліфікацію інженера лісового господарства. До Компаніївки Наталію привела лісова стежина власної долі. Із чоловіком – Олегом Балабушкою їх поєднала любов до лісу. У 2001 році Наталія народила доньку Вікторію, вихованню якій присвятила 4 роки. З 2005 по 2009 працювала бухгалтером фермерського господарства Зелінського С.Б. У 2007 році Бог подарував Наталії Валентинівні і її чоловіку Олегу Валерійовичу, помічнику лісничого Компаніївського лісництва, другу доньку Уляну. З березня 2011 Наталія Балабушка працювала майстром лісу Компаніївського лісництва, в червні 2015 року переведена мисливствознавцем Кіровоградського лісництва.

Нині вона знаходиться у відпустці по догляду за найменшою донькою Анастасією, яку народила у 2017 році. Наталія Балабушка сьогодні виконує найскладнішу життєву роботу – ростить дітей. Бути мамою – найвідповідальніше і найголовніше в житті кожної жінки. Мабуть, важливіше ніж будь-які досягнення. І увага мами Наташі вихованню доньок в любові до природи вже має хороші результати. Старші доньки лісової родини Балабушків є членами учнівського шкільного лісництва «Зелена Планета» і мають уже багато нагород за перемоги на змаганнях юних природолюбів з питань лісівництва.

Колеги-лісівники Компаніївського лісництва вітають серпневу іменинницю Наталію Балабушку з її особистим святом. Щиро бажаємо їй здійснення найзаповітніших мрій, благополуччя в родині, успішної професійної кар’єри, всіх земних радощів і великої гордості за своїх донечок.

 

Ірина Артем’єва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

Переглядів: 391 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: