Головна » 2018 » Грудень » 17 » Лісовий боєць невидимого фронту
11:28
Лісовий боєць невидимого фронту

Юлія Володимирівна Семокоп народилася 15 грудня 1984 року в республіці Казахстан Джезказганської області м. Нікольський. В 1991 році переїхала з батьками на Україну. В 2005 році закінчила Кіровоградський кібернетико-технічний коледж і здобула кваліфікацію бакалавра з програмного забезпечення автоматизованих систем.

Доля визначила Юлі працювати за професією у лісовому господарстві.

У квітні 2007 році Юлію Семокоп прийняли на посаду секретар-друкарки ДП «Компаніївський лісгосп». За рік роботи в лісгоспі вона проявила себе цілеспрямованою, відповідальною, працелюбною і відданою улюбленій справі працівницею. Керівництво підприємства гідно оцінило професійні здібності Юлії, її вміння працювати з людьми і в 2009 році довірило їй кадрову роботу лісгоспу. Так уже понад 10 років Юлія Володимирівна працює інспектором з кадрів Компаніївського лісгоспу, одночасно виконуючи обов’язки і секретаря керівника. Щоб відповідати сучасним вимогам до даної професії Юля без відриву від виробництва в 2017 році закінчила Кіровоградський національний технічний університет, де здобула вищу освіту магістра за спеціальністю «Управління персоналом та економіка праці».

Робота з персоналом є дуже копіткою працею, як і будь-яка інша робота з людьми. Юлія Семокоп із своїми посадовими обов’язками успішно справляється. Вона комунікабельна, уважна, толерантна жінка, професіонал своєї справи. Кадрова робота – це її покликання. Завжди привітна, вона випромінює життєве світло, яке заряджає світлою енергією і колег, і відвідувачів підприємства. Своїм позитивним сприйняттям світу та добрим ставленням до людей Юля запалює той вогник тепла, який так усім нам необхідний. Вона ніколи не залишається осторонь громадських справ, із задоволенням бере активну участь у всіх громадських заходах. У спортивних змаганнях та у Лісквесті неодноразово захищала честь колективу компаніївських лісівників.

Юлія Семокоп авторитетний фахівець у колективі, і в той час скромна і чуйна жінка – лісовий боєць невидимого фронту.

За свою сумлінну працю в лісовому господарстві має нагороди від Компаніївського лісгоспу, Компаніївської райради, Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства та Держлісагенства України.

Поза роботою свій вільний час Юля присвячує вихованню донечки Руслани.

Сьогодні в радісний і світлий День народження Юлії Володимирівни колектив Компаніївського лісгоспу щиро вітає її і бажає щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення!

Хай кожен день повниться веселим і милим відчуттям, гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею! Щастя і радощів у домівку, здоров’я і благополуччя родині, натхнення і творчості для душі! Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце!

Ірина Артем’єва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 328 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: