Головна » 2018 » Травень » 4 » Людина і ліс у малюнках і творах школярів
08:43
Людина і ліс у малюнках і творах школярів

Серед весняних клопотів щороку у лісовій галузі Кіровоградщини виокремлюється місце та час на проведення учнівських конкурсів. Вони націлені на виявлення творчих дітей, виховання любові та поваги до лісу, бережливого ставлення до навколишнього середовища, розуміння праці лісівника та ближчого знайомства і пізнання школярами роботи у лісовому господарстві.

Так, 2 травня 2018 року, в КЗ «Компаніївське НВО» державне підприємство «Компаніївське лісове господарство» провело перший етап традиційного конкурсу дитячої творчості на кращий малюнок серед молодших школярів (1-4 класи) та кращий твір серед учнів 5-8 класів на тему «Людина та ліс».

 

 

Учням було що малювати і про що писати. Адже спершу вони стали учасниками Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках». Разом з працівниками Компаніївського лісгоспу вони висаджували молоді дерева, створили пам’ятну алею на території Компаніївського лісгоспу, озеленювали шкільне подвір’я і рідну Компаніївку, залишаючи про себе добру згадку для майбутніх поколінь. Юні природолюби Компаніївщини також проводять значну роботу по збереженню лісових насаджень, ведуть постійну боротьбу за чистий ліс і чисте довкілля рідного краю.

У конкурсі на тему «Людина і ліс» прийняло участь 43 учні, з них 31 – малювали малюнки, а 18 – писали твори. Хлопці й дівчата розмірковували про роль та значення лісів у житті людини.

Конкурсна комісія оцінить всі малюнки і твори, визначить переможців, кращі роботи подасть до Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства для участі у другому етапі конкурсу.

Оголошення переможців конкурсів першого етапу та вручення нагород від лісівників учасникам конкурсу відбудеться в КЗ «Компаніївське НВО» на святі Останнього дзвоника.

Дякуємо усім юним природолюбам за любов до лісу і піклування про нього!

О.Артеменко, інженер лісового господарства

 

Переглядів: 483 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: