Головна » 2018 » Листопад » 5 » Майстер лісу і майстер виробів із дерева
12:12
Майстер лісу і майстер виробів із дерева

Майстер лісу Кіровоградського лісництва Сергій Ракул понад 13 років працює у Компаніївському лісовому господарстві. Сьогодні під його опікою знаходяться 178 гектарів хвойного лісового насадження в урочищі Салганні піски, яке знаходиться в межах міста Кропивницького.

Збереження легенів обласного центру – це особлива відповідальність майстра лісу Ракула, з якою він успішно справляється. Сергій Васильович сумлінно та відповідально виконує службові обов’язки і докладає чимало зусиль для охорони приміського соснового лісу від пожеж, засмічення та самовільних рубок. Постійне патрулювання в лісовому обході на підконтрольній території часто вимагає від нього роботи без вихідних, особливо в пожежо-небезпечний період. Здійснюючи протипожежні заходи, Сергій Васильович проводить значну роз’яснювальну роботу з людьми, які відпочивають у лісі від міської суєти. У відсутності лісових пожеж в урочищі Салганні піски – значний особистий професійний внесок і майстра лісу обходу Сергія Ракула.

За багаторічну сумлінну роботу на службі в державній лісовій охороні майстер лісу Ракул Сергій Михайлович неодноразово нагороджувався Грамотами ДП «Компаніївський лісгосп». В колективі його поважають за мудрість, доброзичливість і людські чесноти.

Сергій Васильович бере активну участь у житті колективу підприємства, зокрема, він є постійним представником Компаніївського лісгоспу в обласних змаганнях вальників лісу, де демонструє досить непогані результати. На дозвіллі він захоплюється роботою по дереву, отримуючи задоволення від виготовлення побутових дерев’яних виробів з особливим різьбленням.

Сьогодні у Сергія Васильовича Ракула – День народження!

Колеги-лісівники Компаніївського лісгоспу щиро вітають його з особистим святом і зичать йому міцного здоров’я на многії літа!

Хай доля дарує довгого віку, легкою буде життєва стежина і не вичерпується наснага у справі служіння лісу.

 

Ірина Артем’єва,

Голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 402 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: