Головна » 2018 » Квітень » 27 » Майстра лісу Котенка визнано Майстром Кіровоградщини
08:43
Майстра лісу Котенка визнано Майстром Кіровоградщини

Щороку, Федерація профспілок Кіровоградської області проводить свято «Майстри Кіровоградщини», вшановуючи працівників різних професій. Майстрами Кіровоградщини називають їх за те, що вони, дійсно, мають золоті руки і віддані професії серця і кожен з них на своєму робочому місці відзначився особливим внеском у загальну справу, вагомими здобутками.

Цьогоріч, на профспілковий п'єдестал слави від ДП «Компаніївський лісгосп» виставлено майстра лісу лісового обходу № 4 Кіровоградського лісництва Миколу Костянтиновича Котенка.

 

Його стаж роботи у лісовій галузі 35 років.

З них понад 32 роки він працює майстром лісу Кіровоградського лісництва. Під його опікою лісовий обхід площею понад 400 гектарів, який він утримує у зразковому стані. З його участю і під його належним контролем в обході проводяться лісовідновлювальні посадки. Професійно, зі знанням справи підходить він і до проведення рубок догляду за лісом. Кожен куточок його володінь дбайливо, по-господарськи доглянутий. Микола Костянтинович цілодобово живе проблемами лісу, своєчасно і компетентно забезпечує виконання усіх робіт. Його сумлінна праця відзначена багатьма нагородами, серед яких і галузева відзнака – нагрудний знак «За бездоганну службу у лісовій охороні України».

Молодій лісовій зміні у Кіровоградському лісництві є у кого черпати мудрості, досвіду і навчатись відповідальності за збереження і примноження природи.

Колеги-лісівники Компаніївського лісгоспу щиро вітають Миколу Костянтиновича Котенка з черговим визнанням його сумлінної служби на користь лісу і зичать йому і надалі вірно служити його Величності Лісу при доброму здоров’ї, жити у достатку мирі і злагоді.

Ірина Артем’єва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 678 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: