Головна » 2018 » Травень » 23 » Мисливська справа – його непереборне покликання
13:00
Мисливська справа – його непереборне покликання

Олександр Леонідович Монастирський, мешканець Новгородки, за освітою технік-механік, в лісовій галузі працює з 2006 року. Понад 10 років він працював за кермом автомобіля у Новгородківському лісництва ДП «Компаніївський лісгосп». За цей час набув неабиякого досвіду роботи у лісовому господарстві.

Життєвим хобі Олександра Монастирського завжди було мисливство, а мрією – професійне спілкування з природою і фауною рідного краю. Таке непереборне покликання до мисливської справи і бажання продовжити родинну традицію (батько Леонід Борисович працював мисливствознавцем ) підштовхнуло його до здобуття вищої лісогосподарської освіти. У вересні 2017 року він вступив до Уманського національного університету садівництва за спеціальністю «лісове господарство», а вже у жовтні 2017 року його призначено на посаду мисливствознавця районного.

Самі лісівники мисливством не займаються. На території Новгородківського району мисливські угіддя належать районній організації «УТМР». Як досвідчений мисливець, знавець своєї справи, Олександр Леонідович відповідально і сумлінно виконує свої посадові обов’язки по патрулюванню мисливських угідь регіону. Вся його робота спрямована на охорону мисливських угідь від порушників правил полювання та браконьєрів. Ефективність своєї роботи він відчуває тоді, коли при виїзди на контроль в мисливські угіддя йому усе рідше і рідше зустрічаються браконьєри. Це свідчить про те, що він працює з користю для природи.

За багаторічну роботу у лісовому господарстві Леонід Монастирський має Подяки і грамоти ДП «Компаніївський лісгосп» та Подяку начальника Кіровоградського ОУЛМГ.

В День народження Олександра Леонідовича, колектив лісівників Компаніївського лісгоспу зичить йому міцного здоров’я, родинного благополуччя, радості на щодень, сил і натхнення для захисту тваринного світу степової природи рідного краю.

 

Ірина Артем’єва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

Переглядів: 337 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: