Головна » 2018 » Жовтень » 25 » Мисливство – і робота, і хобі…
09:36
Мисливство – і робота, і хобі…

Дроговоз Олександр Володимирович народився 25 жовтня 1981 року в смт. Компаніївка. В 1999 році закінчив Компаніївську ЗОШ. Після закінчення служби у Збройних силах України в 2001 році вступив до Чугуєво-Бабчанського лісового технікуму, по закінченню якого здобув кваліфікацію мисливствознавця. Свою трудову кар’єру розпочав, як молодий спеціаліст, на посаді мисливствознавця в ДП «Компаніївський лісгосп», де працює по теперішній час.

Мисливські угіддя Компаніївського району різноманітні і різнобарвні, їх неповторна краса лишає незабутнє враження у кожного мисливця, закоханого в рідну природу. Свій особистий внесок у збереження цієї краси і забезпечення існування в угіддях природної гармонії та рівноваги уже понад 17 років, у щоденних трудових буднях, робить мисливствознавець Компаніївського лісгоспу Олександр Дроговоз. Виконуючи свої посадові обов’язки, Олександр Володимирович сумлінно дбає про збереження і примноження мисливської фауни Компаніївського району. Своїй роботі він віддається сповна. Бо мисливство для нього – і робота, і хобі. Він один з найактивніших мисливствознавців в Кіровоградській області. За час роботи на посаді особисто виявив понад сотню порушників правил полювання, на які оформив протоколи. За його ініціативою створена спеціалізована бригада мисливців по відстрілу шкідливих хижих тварин у мисливських угіддях Компаніївського району. Щорічно ця бригада добуває значну кількість лисиць та єнотовидних собак, що сприяє збільшенню чисельності в угіддях пернатих птахів та хутрових звірів.

За сумлінну і результативну працю по охороні тваринного світу Олександра Дроговоза неодноразово нагороджували галузевими грамотами і подяками різних рівнів. Має він також Подяки і від Кіровоградської ОДА і від Голови Держлісагентства України.

 Співробітники  Компаніївського лісгоспу поважають Олександра Володимировича як професіонала, знавця своєї справи, відповідального працівника і щирого і доброзичливого колегу. Знають його колеги і як хорошого сім’янина. Разом з дружиною Оленою він виховує двох донечок, Поліну та Єлизавету.

Сьогодні, 25 жовтня, лісівники Компаніївського лісгоспу щиро вітають свого колегу Олександра Дроговоза з Днем народження! Бажаємо йому і надалі залишатися таким енергійним і невтомним, завзятим і неспокійним душею, щирим і щедрим на добро. Зичимо подальших професійних злетів та пошуків задля примноження мисливської фауни нашого регіону, а також родинного благополуччя, міцного здоров’я, вірних та щирих людей на життєвому шляху.

Ірина Артем’єва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 448 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: