Головна » 2018 » Жовтень » 22 » Молодий бухгалтер…
11:09
Молодий бухгалтер…

Кравченко Олександр Олександрович – народився 20 жовтня 1988 року в с. Миколаївка Кіровоградського району. У 2010 році закінчив Кіровоградський кібернетико-технічний коледж, де здобув кваліфікацію бакалавра з фінансів. В 2011 році закінчив Київську академія міжнародної економіки і міжнародних відносин і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Економіка підприємства». Професійні крила почав випробовувати у 2007 році на посаді касира, потім працював оператором заправних станцій.

У 2014 році життєва дорога Олександра привела до царства лісогосподарського колективу. З того часу Олександр Кравченко працює на посаді бухгалтера ДП «Компаніївський лісгосп». У колектив лісгоспу Олександр влився швидко, уже за перший рік роботи спритно освоїв лісову бухгалтерію, заглибився у процес щоденної копіткої роботи… Сьогодні Олександр добре орієнтується у всіх фінансових тонкощах лісогосподарського виробництва. Він – сумлінний працівник. Колеги відмічають наполегливість і професійну відповідальність за доручену ділянку роботи. Молодий бухгалтер вчасно опановує законодавчі зміни, забезпечує чіткий порядок у звітах і фінансових паперах. У трудовому колективі займає активну життєву позицію. Ніколи не залишається осторонь громадських справ, завжди із задоволенням приймає участь у всіх заходах, відстоює честь колективу на обласних змаганнях та інших заходах.

За добросовісну працю Олександр Кравченко неодноразово приймав нагороди від керівництва Компаніївського лісгоспу, має Подяку від голови Компаніївської РДА.

Олександр доброзичливий, комунікабельний, користується авторитетом не лише у бухгалтерському колективі, а і у всій лісовій громаді підприємства. Вдома він хороший господар, люблячий чоловік і татусь. Разом з дружиною Дар’єю молодий батько виховує доньку Софію. Поза роботою знаходить час і для хобі – він активний вболівальник футболу.

20 жовтня Олександр Кравченко відзначив свій 30-й рік народження. Колеги – лісівники з цієї нагоди шлють йому щирі вітання і найкращі побажання. Бажаємо здійснення заповітних мрій, благополуччя у родині і успішної професійної кар’єри! Нехай енергія добра струмить, здоров’я гартується, а успіхи – множаться!

Ірина Артем’єва,

головний бухгалтер

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

 

 

Переглядів: 364 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: