Головна » 2018 » Грудень » 29 » Новорічний настрій, святкові ялинки та подарунки для ветеранів-лісівників
10:04
Новорічний настрій, святкові ялинки та подарунки для ветеранів-лісівників

Відповідальне ставлення до життєвих проблем ветеранів лісового господарства, турбота про літнє покоління - один з важливих напрямків роботи адміністрації та профкому Компаніївського лісгоспу. Вже традиційно напередодні свят працівники лісгоспу відвідують ветеранів вдома, даруючи їм тепло спілкування, дорогі їхнім серцям спогади і святковий настрій.

Цього року зимові свята не стали винятком: представники колективу Компаніївського лісгоспу у ці передноворічні дні відвідали ветеранів підприємства і вручили їм подарунки та новорічні красуні-сосенки.

Молодій лісівничій зміні завжди дуже приємно дарувати свою турботу і увагу ветеранам-лісівникам, які своєю самовідданою важкою працею у різні часи створювали захисні лісові насадження у степовій зоні Кіровоградщини творили славну 50-річну історію підприємства.

Живіть довго і щасливо, дорогі наші ветерани! Нехай новорічні свята наповнять ваші будинки душевною теплотою і щирістю. Хай гарний святковий настрій збережеться у ваших серцях упродовж всього наступного року, а щедра доля наділить ваші родини міцним здоров’ям, особистим щастям, взаєморозумінням і любов’ю.

І.Артем’єва, голова профкому

Переглядів: 327 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: