Головна » 2018 » Лютий » 23 » Охоронець Кіровоградських лісів.
11:46
Охоронець Кіровоградських лісів.

Ковальчук Максим Георгійович з 2012 року працює майстром лісу Кіровоградського лісництва. За ним закріплений лісовий обхід № 8 площею 741 гектар. Це найбільш розкиданий обхід утворений із 22 лісових урочищ, розташованих на території Кіровоградського та Знам’янського районів, максимальна відстань між якими сягає 34-35 кілометрів.

Щоденна кропітка робота майстра лісу Ковальчука - це об’їзд територій обходу з метою наземного патрулювання за станом лісів. В реальному житті робота майстра лісу це важка і часто небезпечна робота. Особливо в наш час, коли виживати і зводити кінці з кінцями людям допомагають незаконні вирубки лісу і браконьєрство. Та на труднощі в роботі Максим Георгійович особливо не скаржиться, бо роботу обирав за покликом душі. Він завжди намагається добросовісно виконувати свої посадові обов’язки, в роботі прислухається до порад старших колег. Майстер лісу любить свою справу і докладає вагомих зусиль для допомоги лісові - догляду за ним і його охороною. Спілкування з лісом додає Максиму Георгійовичу фізичних і духовних сил, натхнення до роботи і приносить задоволення – коли бачить результати своєї праці.

23 лютого 2018 року Максим Ковальчук відзначає свій 28 рік народження.

Колеги-лісівники ДП «Компаніївський лісгосп» вітаючи іменинника, щиро зичать йому, щоб лісова справа по охороні лісів Кіровоградщини стала його вагомим професійним надбанням і була гідно оцінена державою.

Будь здоровим і щасливим, Максиме Георгійовичу! Бережи і плекай свою любов до лісу, твори добро на користь природи!

 

І. Артем’єва

Голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп».

 

Переглядів: 362 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: