Головна » 2018 » Липень » 23 » Озеленення Компаніївщини його професійна турбота
10:29
Озеленення Компаніївщини його професійна турбота

Леонтьєв Сергій Володимирович – народився 20.07.1961р. в м.Рязань. В 1978 році закінчив Ленінградську ордена Леніна лісотехнічну академію імені С.М. Кірова і здобув кваліфікацію – інженера лісового господарства.

Понад 27 років тому доля привела Сергія Володимировича на Кіровоградщину. З 1990 по 2008 рік він очолював колектив Компаніївського лісництва. За період його роботи на посаді лісничого, під його керівництвом в Компаніївському районі створено більше 1000 гектарів захисних лісових насаджень, які сьогодні уже дають літню прохолоду відвідувачам зелених масивів.

Особистий внесок Сергія Леонтьєва у створення рукотворного зеленого мережива регіону неодноразово відзначався галузевими нагородами різних рівнів, серед яких і Почесний знак «За бездоганну службу в державній лісовій охороні України».

Останні 9 років Сергій Леонтьєв працює на посаді інженера лісових культур ДП «Компаніївський лісгосп»продовжує дбати про збільшення лісистості території зони діяльності лісгоспу. Також він опікується лісонасіннєвої справою лісорозсадницьким виробництвом вирощуванням декоративного садивного матеріалу. Свої посадові обов’язки виконує, щоправда йому бракує ініціативності без якої не можна йти в ногу з вимогами часу. Маючи за плечима багатий досвід степового лісорозведення Сергій Володимирович охоче ділиться премудростями лісівничої професії з молодими спеціалістами.

В День його народження колеги лісівники бажають Сергію Володимировичу міцного здоров’я на довгі і щасливі роки життя, здійснити багато корисних справ на користь природи. Миру, злагоди і родинного благополуччя, радості від дітей і онуків.

 

Ірина Артем’єва,

Голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 363 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: