Головна » 2018 » Листопад » 26 » Передноворічні турботи лісівників
14:24
Передноворічні турботи лісівників

Новорічні ялинки – традиційні супутниці одного з найцікавіших свят – Нового року. Тому напередодні у кожній родині, напевне, більше, ніж іншим подарункам радіють саме появі у домі зеленої лісової красуні. Забезпечують жителів нашого регіону хвойними новорічними деревцями лісівники.

З наближенням новорічних свят працівники Компаніївського лісгоспу мобілізовують свої зусилля на заготівлю новорічних ялинок та реалізацію їх населенню, а також на охорону хвойних насаджень від самовільного вирубування.

Цьогоріч для реалізації готові 5 тис. штук. Новорічні сосни працівники лісгоспу заготовляють на плантаціях, де їх спеціально вирощують для реалізації населенню до новорічного свята. Заготовляють хвойні красуні за потребою, аби не залишались зрубані дерева.

Як і в попередні роки, всі новорічні ялинки будуть продаватися з бирками, що містять інформацію про походження хвойного насадження. Перевірити, звідки деревце і чи легально заготовлене, можна за штрих-кодом на офіційному сайті Державного підприємства «Інноваційно-аналітичний центр» у розділі «Перевірка ялинки».

Охорона хвойних молодняків здійснюється методом постійного патрулювання на закріплених дільницях силами лісової охорони із залученням працівників поліції та екологічної інспекції.

Тож, ДП «Компаніївський лісгосп» закликає усіх громадян купувати ялинки у лісівників, щоб не мати проблем із законом напередодні свят.

 

Володимир Вовк,

головний лісничий ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 356 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: