Головна » 2018 » Липень » 25 » Поклик душі повернув його до лісу
14:34
Поклик душі повернув його до лісу

Михайло Леонідович Борса народився 25 липня 1971року в м. Кіровоград. В 1995 році закінчив Кіровоградський технікум механізації сільського господарства за спеціальністю «Механізація сільського господарства» і здобув кваліфікацію молодшого спеціаліста. Трудову біографію (1992 - 1997рр.) розпочинав інженером у КСП ім. Петровського. У 2000-2002рр. працював робітником Кіровоградського лісництва. Потім у його трудовій біографії була розлука з лісом. З 2005 по 2011 рік був на службі в МНС України ГУ МНС України в Кіровоградській області.

Та поклик душі все ж зіграв свою роль, і у 2015 році, Михайло Борса повернувся на роботу до Кіровоградського лісництва. Врахувавши його набутий життєвий досвід роботи і щире бажання нести службу на користь лісу керівництво довірило йому посаду майстра лісу обходу № 1 Кіровоградського лісництва ДП «Компаніївський лісгосп».

Тепер він стоїть на сторожі захисту зелених масивів в урочищах загальною площею понад 617 га. Лісівничої справи навчався у Чорноліській лісній школі. З посадовими обов’язками справляється. За трудові здобутки на службі у лісовій охороні в минулому році нагороджений Грамотою ДП «Компаніївський лісгосп».

Сьогодні, в день народження Михайла Леонідовича, колеги-лісівники разом із щирими вітаннями зичать йому міцного здоров’я, добра, радості, достатку і довголіття! Хай здійснюються професійні і особисті плани!

 

Юлія Семокоп,

інспектор з кадрів

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 385 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: