Головна » 2018 » Березень » 20 » Посадіть своє Дерево Щастя!
16:49
Посадіть своє Дерево Щастя!

  

У 2012 році ООН проголосила 20 березняМіжнародним Днем Щастя з метою підтриматиідею про те, що прагнення до щастя є загальнимпочуттям для всіх людей нашої планети.

На думку засновників Дня, свято покликане показати, що щастя є однією з основних цілей людства, вони закликають усі країни направити зусилля на поліпшення добробуту кожної людини, звертають увагу на важливість екологічності спілкування, орієнтирів щастя як критеріїв ефективності будь-якої діяльності, на важливість доброї комунікації між людьми.

Датою святкування обрано 20 березня – День весняного сонцестояння, коли день дорiвнює ночiта сонце світить однакову кількість часу практично на всій території земної кулi. Цей день символізуєрiвне право на щастя кожного мешканця Землi.

А ще, саме день 20 березня, коли настає рівнодення,  присвячують природі та довкіллю і відзначається як  День Землі.  У цей день різніорганізації створюють багато нових проектів, котрізалучають небайдужих до захисту довкілля. У ці дні висаджують дерева, кущі, квіти, прибираютьсміття біля водойм та у парках. До великого прибирання широко залучають  дітей різного віку..

Що ж спільного мають два свята одного дня – 20 березня: Міжнародний День Щастя і День Землі? 

Що робить людину щасливою?  Здоров’я, мир на землі, дружна сім’я, вірні друзі любов, улюблена робота, мрії… А ще – щастя, це коли людина живе в гармонії з природою…

Для працівників Компаніївського лісгоспуспільне професійне щастя – це створювати світ природи разом, дарувати життя новим лісам.

У 2018 році лісівники Компаніївщини мають примножити лісові багатства рідного краю на площі 60 гектарів, провести відновлювальні посадки лісу на місцях суцільних зрубів на площі 5,8 гектарів. Під час весняної лісопосадковоїкампанії лісівники проведуть доповнення лісових культур попередніх років створення на площі 20 гектарів. Весняні погодні умови 2018 року не дозволяють лісівникам розпочати посадку дерев у День землі 20 березня і Міжнародний  День лісів 21 березня.

Проте з настанням сприятливих погодніх умов ДП «Компаніївський лісгосп» запрошує учнів шкільних лісництв, усіх не байдужих  земляківзробити свій особистий внесок у охорону довкілля Землі, долучившись до участі у щорічній акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Посадіть своє Дерево Щастя і станьте розповсюджувачами щастя на своїй Землі!

 

Ольга Артеменко,

Інженер лісового господарства ДП «Компаніївськийлісгосп»

Переглядів: 449 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: