Головна » 2018 » Серпень » 28 » Посаду лісничого прийняв як подарунок долі
08:36
Посаду лісничого прийняв як подарунок долі

2 березня 2015 року стало віховою датою у трудовому житті Сергія Панчака – його було призначено на посаду лісничого Кіровоградського лісництва ДП «Компаніївський лісгосп». Це кар’єрне узвишшя він заслужив скрупульозністю, відповідальністю, чесністю, принциповістю і вмінням організовувати роботу.

Доля не відразу повернулася до нього лісовим боком, манівцями вела до життєвій дорозі до того часу, поки не вивела на лісову стежину. Після закінчення Кіровоградського технічного університету з дипломом бакалавра з інженерної механіки довгих десять років був у пошуках свого місця під сонцем. Працював на різних підприємствах слюсаром по ремонту автомобілів, модельником по дереву, столяром… Та попри все професія механіка, набутий трудовим десятиліттям досвід не заглушили романтичну натуру, любов до природи, захоплення мисливством.

В 2005 році життєва дорога привела Сергія Михайловича до Кіровоградського лісництва. Працював 5 років майстром лісу, потім понад 6 років помічником лісничого. На цих посадах успішно опанував практичну діяльність лісового господарства. З призначенням на відповідальну посаду лісничого він вбачав за потребу здобути другу вищу освіту - інженера лісового господарства. Так, у 2016 році, закінчив Уманський національний університет садівництва і здобув кваліфікацію «Спеціаліст лісового господарства». На посаді лісничого Сергій Панчак в щоденних турботах професійно піклується про примноження зеленого оберегу обласного центру та охорони навколишніх лісів від пожеж і браконьєрів.

26 серпня 2018 року лісничий Кіровоградського лісництва Сергій Панчак відзначив свій 39 рік народження. Вітаючи його з цієї нагоди, колеги-лісівники бажають Сергію Панчаку, щоб його трудове життя було сповнене радістю від творчої праці на посаді лісничого. Міцного здоров’я і щасливої долі!

                                     Ольга Артеменко,

Інженер лісового господарства

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 692 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: