Головна » 2019 » Січень » 2 » Поважний вік – не має значення
11:54
Поважний вік – не має значення

Микола Іванович Бобрицький народився 2 січня 1950 року в с. Городнє Краснокутського району Харківської області. В 1972 році за життєвих обставин переїхав до Кіровограду. В 1977 році закінчив Кіровоградський технікум механізації сільського господарства і отримав кваліфікацію технік-механік, а в 1989 році – закінчив Кіровоградський інститут сільськогосподарського машинобудування за спеціальністю сільськогосподарські машини. Трудову діяльність розпочинав водієм. У 1978-1980 роках працював начальником транспортної дільниці Кіровоградського заводу дозуючих автоматів, у 1980-1998 роках – начальником транспортного цеху Кіровоградського м’ясокомбінату. З 1998 по 2008р очолював фермерське сільськогосподарське господарство.

До лісового господарства доля привела Миколу Івановича у 2008 році уже з вагомим багажем життєвого і професійного досвіду.Так уже понад 10 років Микола Іванович Бобрицький працює на посаді майстра лісу обходу № 10 Кіровоградського лісництва ДП «Компаніївський лісгосп».

Майстер лісу - основна ланка лісової охорони, відповідальна і небезпечна професія. За Миколою Івановичем закріплено лісовий обхід загальною площею 641,7 га, в яких він є господарем, керівником робіт, які проводяться в обходах і охоронцем насаджень від пожеж, самовільних рубок, засмічення.

Під його надійною охороною знаходиться і особливий об’єкт – урочище «Пам’ятне». Цей лісовий масив площею 41.6 га працівники Кіровоградського лісництва створили у 1996 році і присвятили його артистам театру імені Марка Кропивницького, встановивши в ньому пам’ятний знак «Театралам від лісівників». Сьогодні Микола Іванович живе цілодобовою турботою за цей молодий ліс, який завжди радий зустріти своїх друзів-театралів на відпочинок, щоб вони змогли насолодитись гармонійним поєднанням чистого повітря і прохолодою зелених лісових насаджень.

Микола Бобрицький в лісі працює за покликом серця, проявляє високий професіоналізм до праці, патріотизм до лісової галузі і робить все можливе і залежне від нього, аби ліси нашого краю й надалі милували око, приносили людям добро і достаток. Переживає за кожен випадок виявленого порушення лісового законодавства. Майстер лісу проводить значну профілактичну роботу з населенням з метою збереження лісових масивів. З посадовими обов’язками успішно справляється і його поважний вік тут не має значення. Іванович має невичерпну життєву енергію, якої ще часто бракує молоді, доброзичливий, все йому цікаво, за все болить душа, завжди готовий прийти на допомогу.

За вагомий особистий внесок у примноження і збереження зеленої ниви Кіровоградського краю Микола Іванович Бобрицький має Почесні грамоти Компаніївського лісгоспу, Кіровоградського обласного управління лісового та Мисливського господарства і Держлісагентства України.

По характеру Микола Іванович товариський, небайдужий, відповідальний, він легко увійшов у лісівничий колектив, захопився роботою і вже не уявляє свого життя без лісу.

Вдома - люблячий, турботливий чоловік, тато, дідусь. Справжній господар – в нього завжди все вдається і вирішується.

Колектив Компаніївського лісгоспу глибоко шанує Миколу Івановича, у другий день Нового 2019 року вітає його з Днем народження і бажає ще довгих років плідної праці на користь лісу при доброму здоров’ї, молодечого завзяття, добробуту, миру і родинного благополуччя.

 

Ірина Артем’єва,

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 363 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: