Головна » 2018 » Грудень » 6 » Представники Компаніївського лісгоспу взяли участь у колегії облуправління
10:11
Представники Компаніївського лісгоспу взяли участь у колегії облуправління

 

4 грудня на базі ДП «Чорноліський лісгосп» відбулось засідання колегії обласного управління лісового та мисливського господарства. Серед запрошених на колегію були і керівник та головні спеціалісти ДП «Компаніївський лісгосп».

На колегії розглядались підсумки пожежонебезпечного періоду, стан обліку лісів, результати інвентаризації лісокультурних об'єктів . Крім того, учасники колегії обговорили результати перевірок стану бухгалтерського обліку та достовірності звітності в Долинському та Компаніївському лісгоспах і ДСДЛ центрі «Веселі Боковеньки».

Начальник управління Наталія Ревенко інформувала про результати колегії Держлісагентства України, яка відібулась напередодні. Вона звернула увагу присутніх на доручення заступника Голови Держлісагентства Володимира Бондаря надавати допомогу тим лісівникам, які брали і продовжують брати участь у військових діях на сході країни та постійно допомагати родинам загиблих працівників лісової галузі. Керівник облуправління також наголосила на посиленні заходів з охорони хвойних насаджень від самовільних порубок у передноворічний період.

За матеріалами

прес-служби Кіровоградського ОУЛМГ

 

Переглядів: 320 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: