Головна » 2018 » Червень » 1 » Приємна несподіванка на святі Останнього дзвоника!
10:42
Приємна несподіванка на святі Останнього дзвоника!

 

Члену шкільного лісництва «Зелена Планета», учениці 11 класу КЗ «Компаніївське НВО» Вікторії Балабушці, на урочистостях з нагоди Останнього дзвоника, вручено Сертифікат Про присудження районної премії кращому у навчанні та досягненні високих результатів, перемоги у 2-му етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук.

Нагадаємо:

17 лютого 2018 року в м. Кропивницькому на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся обласний етап захисту наукових робіт Малої академії наук. У секції "Лісознавство" учениця 11-Б класу КЗ "Компаніївське НВО", член гуртка "Еколайв" ЦДЮТ та член учнівського лісництва "Зелена планета" Балабушка Вікторія виборола почесне ІІІ місце!!! (http://lisgosp.ucoz.ua/news/vitaemo_viktorie_ti_nasha_gordist/2018-02-19-585)

Премія стала надзвичайно приємною несподіванкою для самої Вікторії і її педагога-наставника Світлани Вячеславівни Полтавець.

Колектив ДП Компаніївський лісгосп» щиро вітає юну лісівничку з отриманням заслуженої нагороди!

Щиро зичимо, щоб всі ті знання і навички, які отримала ти, Вікторіє, в школі, стали для тебе міцним фундаментом для подальших звершень, а вчителі, які допомагали здобувати знання, хай надовго залишаються в твоєму серці. Лісівники Компаніївщини сподіваються на те, що ти продовжиш родинну династію фахівців лісового господарства. Щасливої тобі життєвої дороги!

Прес-служба

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 370 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: