Головна » 2018 » Вересень » 17 » Привітання Голови Товариства лісівників України Юрія Марчука
10:01
Привітання Голови Товариства лісівників України Юрія Марчука

У переддень свята – Дня працівника лісу, у непростій ситуації і економічній, і політичній для країни хочу привітати усіх лісівників з професійним святом. 
  Ліс – не лише  унікальний і безцінний дарунок природи, окраса рідної землі, а й запорука нашої екологічної безпеки, основа економічної стабільності.   А професія лісівників потребує не лише знань, відданості роботі, а ще й усвідомлення відповідальності перед поколіннями, які житимуть після нас, бо від того, наскільки професійно і віддано  ви ставитеся  до роботи, залежить, яким буде ліс, природа через століття. Ви працюєте для дітей і онуків. 
   Лісівники, незалежно від того, чи платять їм регулярно зарплату на Поліссі  чи в Карпатах, чи  працюють без бюджетної підтримки на Півдні і Сході України, вони  роблять свою справу – створюють нові ліси, доглядають за ними, захищають від шкідників і рятують від пожеж. Надважливу справу роблять лісівники, які живуть і працюють у зоні бойових дій у Донецькій і Луганській областях. Сотні наших працівників брали участь в АТО, багато хто і сьогодні  там боронить нашу землю, а тисячі працівників лісового господарства щоденно працюють в лісі в дощ і в сніг, в спеку і в холод. Дякую справжнім патріотам українського лісу  - працівникам лісового господарства за повсякденну, нелегку роботу. 
Щиро вітаю зі святом. Бажаю вам та вашим родинам мирного неба, міцного здоров’я, щастя, добра і достатку! 
 Ліс росте 100 років. За цей час змінюються уряди, парламенти, президенти…. А ліс буде рости і працівники лісового господарства були, є і будуть працювати задля майбутніх поколінь.

З повагою,
 Голова Товариства лісівників України                            Юрій Марчук 

https://tlu.kiev.ua/novini-zakhodi/novina/article/16-veresnja-den-pracivnika-lisu.html

Переглядів: 330 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: