Головна » 2018 » Серпень » 23 » Привітання начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Наталії Ревенко з Днем Державного Прапора і Днем незалежнос
11:18
Привітання начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Наталії Ревенко з Днем Державного Прапора і Днем незалежнос

Шановні лісівники Кіровоградщини! Прийміть щирі привітання з Днем Державного Прапора і Днем незалежності України!

Ці свята уособлюють у собі єдність і свободу Української держави та її громадян. Ми шануємо здобутки предків, примножуємо їх духовне та культурне надбання. Гордимося ветеранами лісової галузі, які раніше трудились на благо лісу, і всіма працівниками лісового господарства, які нині бережуть і примножують природний скарб землі.

Відповідальне ставлення вартових лісу до професійних обов’язків це гідний внесок у справу розвитку й зміцнення всієї держави, яка потребує працелюбності й високого професіоналізму своїх громадян. Лісова галузь Кіровоградщини продовжує розвиватися й рухатися вперед – це результат спільної самовідданої праці всіх поколінь лісівників.

Шановні колеги! Я щиро вірю, що разом ми зможемо ще багато зробити для нашої країни і лісової галузі. Нам не займати працелюбства й терпіння, щоб справитися з труднощами. Нехай свято незалежності спонукає кожного до активної плідної роботи на благо лісів Кіровоградщини!

Міцного всім здоров’я, миру й злагодженості! Стабільності, добробуту й бути впевненими в завтрашньому дні.

Начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія РЕВЕНКО

Переглядів: 338 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: