Головна » 2018 » Листопад » 14 » Про вірогідність створення Лісового фонду
09:29
Про вірогідність створення Лісового фонду

На виконання доручення Віце-прем’єр-міністра України П.В.Розенка з представниками профспілкової делегації щодо обговорення вимог учасників Всеукраїнської профспілкової акції 17 жовтня 2018 року 12 листопада 2018 року відбулась зустріч голови Профспілки працівників лісового господарства України Кривов’язого С.Й. та головного спеціаліста ЦК Профспілки Макогончук Л.І. з заступником директора департаменту фінансів промисловості-начальником управління фінансів агропромислового комплексу Мінфіну Троян О.І. та начальником відділу сільського, лісового та рибного господарства Березою Т.Д. в присутності представника ФПУ по питанню забезпечення фінансуваннялісового господарства.
Під час зустрічі голова Профспілки акцентував увагу на проблемних питаннях, що склалися в лісогосподарській галузі протягом останніх трьох років.
В свою чергу Олександра Іванівна поінформувала, що Мінфіном разом з Мінагрополітики та Держлісагентством підготовлено проекти законів по створенню Лісового фонду, які планується розглянути одночасно з Проектом Закону України про Державний бюджет України на 2019 рік.
Створення державного лісового фонду дасть можливість передбачити у Державному бюджеті на 2019 рік видатки спеціального фонду для забезпечення потреб на здійснення лісогосподарських заходів за КПКВК 2805060 «Ведення лісового і мисливського господарства, охорона і захист лісів в лісовому фонді» на Півдні та Сході країни. Олександра Троян запевнила про високу вірогідність створення такого фонду.

ПРЕССЛУЖБА ПРОФСПІЛКИ «УКРПРОФЛІС»

 

https://www.facebook.com/ukrproflis/?__tn__=kC-R&eid=ARCYHDPA0Xa9-Ctcmwqsqlv4dIKU-vElKioGMXAVZDYQi_jXL13LZX232CNGgEJp6v3rl0l1EKR

Переглядів: 343 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: