Головна » 2018 » Березень » 22 » Роботи у засніженому лісі не призупиняємо.
11:53
Роботи у засніженому лісі не призупиняємо.

 

У складних умовах доводиться працювати колективу Компаніївського лісгоспу, щоб забезпечити виконання плану реалізації заготовленої лісо продукції та фінансових надходжень. Чекати коли припиняться снігопади чи розстане сніг у лісі не доводиться, адже реалізація деревини сьогодні – це єдине джерело виживання підприємства.

В Кіровоградському лісництві до місць заготовленої деревини в лісових обходах майже щоденно прочищають дороги. Досвідчений тракторист лісництва Микола Русол своїм «залізним конем» трелює деревину до обочин розчищених доріг, щоб споживачі змогли вивезти придбану деревину.

З початку року в ДП «Компаніївський лісгосп» від всіх видів рубок затовлено 646 куб.м. деревини, реалізовано 1006 куб.м. Фінансові надходження від реалізації склали 600 тис.грн.

Топчуть лісові стежки по снігу, проводячи планові відведення для рубок формування та оздоровлення лісів і фахівці апарату Компаніївського лісгоспу. Роботи у засніженому лісі лісівники не призупиняють, але всі з нетерпінням чекають коли відступить зима і полегшить умови праці у лісі.

 

Оксана Наумушкіна ,

менеджер із збуту

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 349 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: