Головна » 2018 » Травень » 1 » Що може бути кращим для збереження довкілля за посаджене дерево?
17:15
Що може бути кращим для збереження довкілля за посаджене дерево?

Що може бути кращим для збереження довкілля за посаджене дерево?

Саме тому керівник шкільного лісництва «Зелена Планета» Компаніївської ЗОШ І-ІІІ ст. Світлана Вячеславівна Полтавець разом з учнями шкільного лісництва ініціювали озеленення території навчального закладу.

 

Озеленення школи та участь у ньому дітей має велике практичне значення у освітньо-виховному процесі, оскільки допомагає привити дітям любов до навколишнього середовища та сприяє формуванню правильного естетичного світогляду. Також зелені насадження відіграють велику оздоровчу роль, а доглянуте красиве подвір’я школи сприяють відпочинку дітей.

Лісівники Компаніївського лісництва, як завжди, підтримали ініціативу юних природолюбів по озелененню і забезпечили їх саджанцями туї.

Хлопці 9-Б та 7-А класів дуже старанно саджали туї та пишалися із виконаної роботи. Приговорювали народну мудрість про те, що справжній чоловік має, перш за все, посадити дерево...

Приємно було спостерігати, як діти старанно озеленюють територію і скільки радості в їх очах від того, що своїми руками вони роблять світ, у якому живуть, іще кращим.

Загалом юні природолюби висадили 70 саджанців туї, які з часом будуть радувати учнів і вчителів розлогим вічнозеленими кронами та буйним ростом. Минуть роки і колись приведуть на шкільне подвір’я сьогоднішні учні своїх дітей-школяриків, підведуть їх до зелених дерев і з гордістю й теплом пригадуватимуть, як саджали ці дерева…

«Якщо кожен посадить на землі своє дерево, то якою прекрасною буде наша рідна земля! Тож, долучайтеся, ЗРОБИМО КОМПАНІЇВЩИНУ ЩЕ ЗЕЛЕНІШОЮ!!!» – підвела підсумок зеленої акції Світлана Владиславівна і закликала усіх долучась до посадки дерев. Бо, що може бути кращим для збереження довкілля за посаджене дерево?

Ольга Артеменко,

Інженер лісового господарства

ДП «Компаніївський лісгосп

Переглядів: 391 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: