Головна » 2018 » Червень » 12 » Щоденною працею вона наповнює цифрову скарбничку Компаніївського лісництва
14:07
Щоденною працею вона наповнює цифрову скарбничку Компаніївського лісництва

Народилася Надія Андріївна Єденюк у Казахстані. У 1991 році разом з родиною переїхала на постійне місце проживання в Україну, з якою породичалася на все життя. Тут знайшла не тільки реєстрацію а й друзів, професійний орієнтир.

2008 рік став для неї визначальним – вона почала працювати бухгалтером Компаніївського лісництва. Сумлінно виконуючи свої посадові обов’язки, Надія Андріївна щоденно розкладає у цифрову скарбничку всю роботу працівників лісництва. Відповідальним ставленням до своїх обов’язків, скрупульозністю, точністю та ще багатьма чеснотами завоювала повагу в колективі. Керівництво цінує її особистий внесок у спільну справу колективу і відзначає галузевими нагородами.

Поза роботою Надія Єденюк – дбайлива мама, любляча бабуся. Знаходить час непосидюча жінка і для хобі – злетом своїх фантазій створює різноманітні поробки.

12 червня – на її особистому календарі святковий день!

Колеги-лісівники щиро вітають Вас, шановна Надіє Андріївно, з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, життєвої наснаги, бадьорості духу, злагоди та добробуту, радості і достатку!

Ірина Артемє"ва 

голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 380 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: