Головна » 2018 » Квітень » 26 » Чорнобиль – наш біль і пам'ять
15:55
Чорнобиль – наш біль і пам'ять

Сьогодні минає 32 роки від дня Чорнобильської катастрофи, яка озивається пекучим болем і стражданнями у багатьох родинах. 26 квітня — день пам’яті, день скорботи і роздумів. Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. 

Серед тих мужніх людей, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії, був і наш колега – водій Компаніївського лісництва ДП «Компаніївський лісгосп» Калінчук Володимир Миколайович.

В цей історично трагічний день працівники Компаніївського лісгоспу висловлюють величезну подяку Володимиру Миколайовичу за його мужність і самовідданість та з глибокою пошаною схиляють голови перед усіма ліквідаторами аварії на Чорнобильській АЕС за подвиг, під час якого вони віддали своє здоров’я, ставши на шляху сліпої ядерної стихії і захистили тим самим не лише Українську землю, а й усе людство від поширення смертельної небезпеки.

Вшановуємо пам’ять тих, кого забрала страшна трагедія.

Нехай залишиться у минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи. А пам'ять про ті події навчить нас цінувати мир і спокій. Щиро бажаємо всім Вам, шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Нехай сонце зігріває Вас своїм теплом ще багато-багато років та завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!

Трудовий колектив

ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 359 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: