Головна » 2018 » Серпень » 28 » Сумлінна працівниця і щаслива мати
09:04
Сумлінна працівниця і щаслива мати

Руслана Михайлівна Кірієнко народилась 25 серпня 1980р. в с. Новоселиця Перечинського району Закарпатської області. Закінчивши ПТУ, вона отримала диплом кваліфікованого робітника лаборанта хіміко-бактеріологічного аналізу. Та не передбачувано її доля зробила крутий поворот і 1999 році Руслана за життєвих обставин переїхала до Компаніївки. З 2000 року працює прибиральницею службових приміщень в Компаніївському лісництві. Старанна, охайна, ввічлива працівниця. Сумлінна багаторічна праця Руслани Кірієнко в Компаніївському лісгоспі неодноразово відзначалась галузевими нагородами різних рівнів.

В Компаніївці Руслана зустріла свою долю – чоловіка Віталія.

Сьогодні вона щаслива мама синочка Вадима (2000 р.н.), доньки Вікторії ( 2002 р.н.) та найменшої донечки Соломійки, яку народила в 2016 році. Руслана Михайлівна дружелюбна жінка, гарна господиня, лагідна матуся. Разом з чоловіком виховують дітей порядними та чуйними, навчають їх бути добрими, працьовитими, відповідальними і справедливими.

Навздогін особистому святу колеги-лісівники щиро вітають серпневу іменинницю і бажають їй міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та материнської радості і гордості.

Ірина Артем’єва,

голова профкому

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 398 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: