Головна » 2018 » Березень » 27 » Театр і ліс – це особливий світ!
15:44
Театр і ліс – це особливий світ!

 

Мабуть не випадково Міжнародний день лісу і Міжнародний день театру відзначаються у весняні березневі дні – 21 та 27 числа. Адже ліс і театр – це особливий світ!

Ліс – одвічна краса, чудо природи. Ліс - ось справжній, живий скарб нашої землі. Він не лише природна комора, чисте повітря, і покращення екології і економіки, але й чинник величезного позитивного природного і екологічного впливу на навколишнє середовище. Ліс - це душа всієї планети. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок.

Театр має виключно важливе етичне і художнє значення, несе в суспільство ідеї гуманізму і добра, сприяє формуванню естетичного смаку, розширенню кругозору. Він є універсальною мовою спілкування людини з буттям. Театр залишається надією гуманізму, дає людині шанс зберегти і утвердити гідність, дає шанс на виживання. Уміння чарувати публіку, захоплювати її своєю грою, вміти приковувати її увагу – це велике щастя для артиста, бо цим самим він служить великим завданням театрального мистецтва.

Лісівники Кіровоградщини мають давню дружбу з артистами театру імені Марка Кропивницького. І підтверджує цю дружбу пам’ятний знак «Театралам від лісівників», який встановлений біля лісового масиву площею 41.6 га в кв.29 вид 2 Кіровоградського лісництва, де ще в 1996 році працівниками лісництва висаджено на лісову площу дуби, ясени, черемху та інші лісові породи. Присвячений діячам театру лісовий масив внесений у реєстр лісових насаджень, як урочище «Пам’ятне». Сьогодні цей молодий ліс буде радий зустріти своїх друзів-театралів на відпочинок, щоб вони змогли насолодитись гармонійним поєднанням чистого повітря і прохолодою зелених лісових насаджень.

А сьогодні, з нагоди Міжнародного дня театру, працівники ДП «Компаніївський лісгосп» шлють найщиріші вітання усім театральним діячам – людям, чиє життя і робота пов’язані з театральною сферою.

Дорогі друзі! Хай кожний день вашої творчої роботи множиться добрими справами на благо рідної України.

Ольга Артеменко,

Інженер лісового господарства

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 375 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: