Головна » 2018 » Лютий » 17 » Творіть добро на користь Лісу!
19:28
Творіть добро на користь Лісу!

  

17 лютого – Міжнародне свято – День спонтанного прояву доброти.

Поява цього свята пов'язана з ініціативою міжнародних благодійних організацій, які вирішили об'єднати під гаслами доброти всіх людей планети - незалежно від їх громадянства, віросповідання та національної приналежності. Суть свята полягає в безкорисливому і безмежному прояві доброти стосовно всіх оточуючих. Справжня доброта, на думку організаторів цього свята, не повинна чекати похвали або подяки. Головна нагорода за доброту людини - радість інших людей.

Для України День спонтанного прояву доброти — зовсім нове свято. Але вже існують традиції святкування. У багатьох містах проходить акція «Епідемія Доброти». Волонтери — «посланці доброти»— вчать пересічних громадян добру своїми ж вчинками, тобто заражають і водночас заряджають добром: проводять уроки доброти у школах і садочках, закликають людей бути толерантними і чуйними один до одного, розповсюджують радість і позитив. І з кожним роком таких людей — янголів Добра — стає все більше. Добра багато не буває!

Творіть добро і лихо не спочине.
Творіть добро, бо має бути так —
Якщо ти добра від душі людина —
Добро добром повернеться хоч як...

Для нас, працівників лісового господарства, День спонтанного прояву доброти - це підстава звернутися із закликом до всіх оточуючих нас людей – нести добро і у світ природи, в тому числі і ліс. Всі ми любимо природу, та чи зав­жди шануємо її вроду?

Якщо кожен з нас замислиться і зрозуміє, що ліси необхідно берегти і займеться їх порятунком, то нам колективно вдасться врятувати якомога більше лісових дерев і примножити зелений оберіг нашого регіону. У кожного з нас завжди є можливість зробити свій посильний внесок в допомогу порятунку лісу. Можна посадити нові дерева, прибрати після себе і оточуючих сміття з лісових галявин, не допускати загоряння в лісі.

Пам’ятайте, що ліс – це наша природа, кисень, який всім людям і тваринам життєво необхідний.

То ж, люди добрі! Колектив працівників ДП «Компаніївський лісгосп», який професійно щоденно займається збереженням, охороною і примноженням лісових багатств рідного краю закликає вас пам’ятати, що тільки ваше добро збереже чарів­ний світ природи і його Храм – світ Лісу, а отже, і життя на Землі. Нехай добром будуть сповнені ваші серця. Творіть добро скрізь і завжди! Ми віримо, що зможемо разом врятувати лісову красу своїм добром!

Немає лісу — посадіть!

Мало лісу — бережіть!

Багато лісу — не губіть!

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 465 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: