Головна » 2018 » Травень » 25 » Учні шкільного лісництва «Зелена Планета» - учасники Міжнародного конкурсу «Молодь в лісах Європи»
10:55
Учні шкільного лісництва «Зелена Планета» - учасники Міжнародного конкурсу «Молодь в лісах Європи»

23 травня 2018 року в Державному агентстві лісових ресурсів України, в м. Київ, проведено національний відбір Міжнародного конкурсу «Молодь в лісах Європи».

Участь у конкурсі взяли команди з Волинської, Житомирської, Київської, Полтавської, Кіровоградської, Черкаської, Чернівецької областей, Шацького лісового та Малинського лісотехнічного коледжів.

Учні шкільного лісництва «Зелена Планета» КЗ «Компаніївське НВО» – Дар’я Журавська і Валерія Мандрійчук, разом з Юлією Крижановською та Антоном Чайкою – представниками учнівської молоді Голованівської та Знамянської шкіл, представляли учасників конкурсу від Кіровоградщини.

Під час заходу було проведено тестування на знання лісового господарства України англійською мовою, перевірку вміння розуміти текст лісівничої тематики й тест на вміння спілкуватись англійською.

За підсумками відбору, перемога дісталась команді з Волині, яка й представлятиме Україну у фіналі міжнародного конкурсу в Литві. Друге місце розділили представники Чернівецької та Полтавської областей. На третє місце разом з Кіровоградською командою вийшли учні з Київщини.

Так Даша Журавська і Лера Мандрійчук поповнили скарбничку досягнень юних лісівників Компаніївщини черговою перемогою, підтвердженою сертифікатами учасників Міжнародного конкурсу «Молодь в лісах Європи».

Вітаємо! Гордимося успіхами юних природолюбів степової Кіровоградщини! Хай щастить Вам, юні лісівники «Зеленої Планети» на нові, заслужені перемоги!

 

Прес-служба ДП «Компаніївський лісгосп»

 

Переглядів: 575 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: