Головна » 2018 » Вересень » 21 » Вагомі здобутки лісництва забезпечує професійний керівник
09:39
Вагомі здобутки лісництва забезпечує професійний керівник

Понад 10 років Компаніївське лісництво очолює лісничий Сергій Михайлович Галушка. Народився він 20 вересня 1978року на Полтавщині. Після закінчення школи вступив до Лубенського професійно-технічного училища, а пізніше до Лубенського лісового технікуму. Свою трудову лісову біографію розпочинав на посаді помічника лісничого Малоперещинського лісництва у ДП «Новосанжарське лісове господарство» паралельно здобуваючи базову вищу освіту – бакалавр лісового господарства у Національному аграрному університеті. В 2013 році закінчив Харківський національний аграрний університет ім. В.В.Докучаєва і отримав повну вищу освіту (інженер з лісового господарства).

На Кіровоградщину доля привела його у 2006 році. Два роки працював майстром лісу Знам’янського лісництва Чорноліського НВЛГ. З 2008 року він лісничий Компаніївського лісництва ДП «Компаніївський лісгосп».

За час його роботи у Компаніївці на еродованих землях району створено понад 800,0 га захисних лісових насаджень. Лісничий Галушка забезпечує щорічне успішне виконання усіх планових завдань. Особливою турботою лісничого є базовий лісорозсадник, в якому вирощується сьогодні 250,0 тис. штук сіянців лісо утворюючих порід та 2,0 тис. штук декоративних саджанців для озеленення територій регіону.

За особистий внесок в охорону, збереження і примноження лісових насаджень степового регіону Кіровоградщини лісничий Сергій Галушка має

чимало відзнак галузевих і місцевої влади. Саме завдячуючи професійному керівництву лісничого Галушки колектив Компаніївського лісництва щорічно досягає вагомих результатів в лісогосподарському виробництві.

Сергій Михайлович гарний господар і вдома. Разом з дружиною Мариною ростить доньку Даринку.

Колектив Компаніївського лісгоспу в цей день вітає свого колегу – лісничого Сергія Михайловича Галушку з Днем народження. Щиро зичимо йому міцного здоров’я, родинного благополуччя, життєвого оптимізму та нових вагомих здобутків на користь степових лісів.

Ірина Артем’єва,

Голова профкому ДП «Компаніївський лісгосп»

 

 

 

Переглядів: 398 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: