Головна » 2018 » Лютий » 24 » Вартовий лісів Тернової балки
21:19
Вартовий лісів Тернової балки

Лісове урочище «Тернова балка» це рукотворний ліс на площі 131,4 гектарів, створений тяжкою працею працівників Компаніївського лісництва у перші роки створення Компаніївської лісомеліоративної станції.

Минуло п’ять десятиліть і створені лісові культури на терасах схилів Тернової балки сьогодні – це вже зелена база з сформованим лісовим кліматом і джерельними водоймами.

Цей ліс гостинно зустрічає всіх, хто шукає в ньому відпочинку, але разом з тим він потребує і людської допомоги, бо сам не може себе захистити. Найперший захисник лісу – це лісівник. Щоденно, уже четвертий рік поспіль, на службу лісу у Терновій балці виходить Ярослав Кондрашов.

Посада майстра лісу обходу № 3 Компаніївського лісництва – це перша сходинка в ієрархії лісової охорони спеціаліста лісового господарства – випускника Уманського національного університету садівництва Ярослава Сергійовича Кондрашова. Дбаючи про лісовий порядок в урочищі, молодий фахівець намагається впровадити довіру керівництва Компаніївського лісництва по збереженню зеленого оберегу довкілля степового краю. На посаді майстра лісу Ярослав має широкі можливості впроваджувати в практику здобуті професійні знання щодо захисного лісорозведення.

24 лютого 2018 року Ярославу Кондрашову виповнюється 24 роки. Колектив державного підприємства «Компаніївське лісове господарство» вітає колегу-іменинника і зичить йому міцного здоров’я, щастя особисто і професійного.

Бажаємо Ярославу Сергійовичу стати дбайливим господарем і бути гідним продовжувачем добрих справ лісових ветеранів Компаніївського лісгоспу. Хай життя буде сповнене радістю від результатів праці на службі лісу.

 

Ю.Семокоп

Інспектор з кадрів ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 513 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: