Головна » 2018 » Лютий » 12 » Ветеран-охоронець приміських лісів
11:14
Ветеран-охоронець приміських лісів

Ількевич Василь Петрович понад 20 років працює в Кіровоградському лісництві, спочатку лісником, а потім майстром лісу в обході № 5. Всі ці роки він сумлінно виконує обов’язки працівника державної лісової охорони в урочищі «Злодійська балка» - зелені зони обласного центру Кіровоградщини.

Василь Петрович забезпечує надійне патрулювання лісів на площі 429 гектарів. Приміські ліси потребують особливої уваги і турботи по їх охороні. Майстер лісу Ількевич веде широку роз’яснювальну роботу щодо бережливого ставлення до лісових багатств серед населення регіону, пропагує правила пожежної безпеки в лісах, вживає дієвих заходів по недопущенню засмічення території лісового фонду.

Вагомим результатом його багаторічного дбайливого господарювання, у закріпленому за ним лісовому обході, є відсутність кричущих фактів лісопорушень і самовільних рубок, відчутне зменшення кількості сміттєзвалищ у лісових масивах.

За відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків Василь Ількевич має професійні відзнаки від Компаніївського лісгоспу та обласного управління лісового та мисливського господарства. Як досвідчений майстер лісу, Василь Петрович користується повагою і авторитетом серед колег. Взамін відданим зусиллям на захист лісів душу ветерана лісової галузі тішить вдячність людей, які насолоджуються відпочинком у приміських лісах .

Має Василь Петрович своє хобі – мисливство. Тож про фауну лісових угідь дбає не менше, ніж про флору.

Вдома його завжди чекає дружня сім’я. Разом з дружиною Оленою, колега виростив двох доньок і сина. Радість у їх родинне життя уже приносять 6 внуків. Не мало тривожних часів пережила сім’я Ількевича, коли син Олександр перебував на військовій службі в зоні АТО.

11 лютого Ількевич Василь Петрович відзначив своє день народження. Колеги-лісівники ДП «Компаніївський лісгосп» вітають Василя Петровича з його особистим святом і зичать імениннику міцного здоров’я, родинного благополуччя, радісних життєвих подій. Хай стануть йому життєвим оберегом ліси, яким Він дарує свою щоденну турботу.

 

 

І.Артем’єва, голова профкому

ДП «Компаніївський лісгосп»

Переглядів: 423 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: