Головна » 2018 » Грудень » 29 » Відбулося засідання колегії Держлісагентства
11:44
Відбулося засідання колегії Держлісагентства

27 грудня 2018 року відбулося засідання розширеної колегії Держлісагентства. Порядок денний був суголосний задачам, які вирішувала країна у цьому році, щодо ефективного протистояння збройній російській агресії: «Про стан військового обліку і бронювання військовозобов’язаних та призовників лісової галузі».

Введення воєнного стану на місяць в Україні мало, попри інші, й таку ціль – виявити недоліки в нормативних документах, які стосуються організації мобілізації на випадок війни. Доповідач, завідувач сектору мобілізаційної роботи Ігор Перетятко, ознайомив присутніх про результати роботи по темі, озвученій в порядку денному – повідомив, що заплановані у 2018 році заходи, в цілому, виконані. Налагоджена співпраця з військовими комісаріатами, ведеться відповідна документація з обліку військовозобов’язаних та призовників.

Головуючий на колегії заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар звернув увагу на необхідності більшого контролю керівниками підприємств за веденням військового обліку, адже ця робота – державного рівня та важливості.

Зауваження очільника лісової галузі щодо другого питання про затвердженню правил носіння повсякденного форменного одягу (доповідач – начальник відділу охорони і захисту лісу Ігор Будзінський), стосувалися того, що в новій формі треба позбутися «пафосу та напівмахновщини» – погони мають бути скромніші, а то й зовсім від них відмовитися, різні регіональні придумки замінити єдиною галузевою уніфікацією.

1

 

2

 

3

 

4

 

Начальник Київського обласного та по місту Києву УЛМГ Олексій Бойко, у своєму виступі сказав, що співробітниками його підрозділу була зібрана інформація про майже 300 сімей, чоловіки-лісівники яких брали участь або загинули під час бойових дій на Сході України. У переддень новорічних свят лісівники Київщини відвідали усіх – принесли подарунки, привітали та мали щирі розмови.

Заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар нагадав, що дисципліна та людяність – чинники, які є характерними для лісової галузі. Так має бути і в новому році.

 

Переглядів: 344 | Додав: Юлия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: